Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Mer fra Rupert og ‘Driving Lessons’

Som vi har skrevet om flere ganger tidligere, var det søndag kveld premiere på Rupert Grints nye film, Driving Lessons, i New York. Tidligere har vi lagt ut en link til bilder fra hendelsen, og nå har MuggleNet også fått tak i en video fra premieren, og noen av de uttalelsene han gjorde der:

Spørsmål: Kjenner du deg igjen i Ben (Ruperts karakter i filmen)?
Rupert: På noen måter (ler) – den dårlige dansingen!

Spørsmål: Hvordan var ditt første on-screen kyss?
Rupert (skikkelig rødmende): Femten takninger, tok det! (Publikum ler) Jenta var skikkelig hjelpsom – Jeg stopper der. (Publikum ler igjen).

Jeremy Brock (skriver, regissør) sa at Rupert også er lik Ben, fordi han er virkelig beskjeden. Brock sa også at han valgte Rupert til å spille Ben (en karakter basert på ham selv) fordi han hadde sett Rupert i Harry Potter-filmene, og han mente at Rupert var ekstremt talentfull og «underbrukt».
[...]
Laura Linney sa at hun og Rupert hele tiden fikk latterkrampe mens de spilte inn filmen, så det må være masser av ubrukt materiale.

Rupert ble også spurt om han kunne tenke seg å gjøre andre uavhengige filmer, og han sa at det ville han og at han liker å gjøre forskjellige ting. Han sa også at han ikke kunne si hvilken film han likte best å spille inn avDriving Lessons og Harry Potter-filmene, fordi filmene er så forskjellige, spesielt fordi Driving Lessons ble spilt inn på rundt seks uker, mens hver Harry Potter-film tar nesten et år.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt