NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Kristenkonservative er bekymret. Igjen.

En ny undersøkelse uført av det amerikanske selskapet Barna Group viser at mer enn fire av fem amerikanske tenåringer har lest eller sett Harry Potter, og at til tross for at HP er nokså uglesett i de konservative kristne miljøene, har hele 77% av de kristne ungdommene også et forhold til HP. Undersøkelsen hevder at de fleste ikke tar skade av dette, men at enkelte vil bli stimulert til å fordype seg i magi og overnaturligheter. Særlig tenåringer som allerede har hatt et tøft liv er lettpåvirkelige. Mye av problemet ligger visstnok i at barna leser HP på egen hånd, uten at foreldrene eller kirkesamfunnene innbyr til diskusjon om disse emnene.

Les mer: Christianpost.com

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  da skal du være ganske sprø gææer’n hvis du prøver å fordype deg i sort magi.. selvom jeg mener at magi ikke har noe farge daX)

 • Sometimes_normal sier:

  Kristenkonservative er bekymret. Igjen.
  Ja, IGJEN!! Haha, patetisk! Selv om noen er lettpårvirkelig så betyr det da ikke at alle HP-fans blir sprøe og demoniske!

 • Luna sier:

  jeg er så lei av at alle de kristne er som: OMG!! det står om en gutt i en bok som tryller! og det er svart magi!! hva skal vi gjøre???!!!»"
  phu! the er bare en bok! blekk på papir!

 • fan sier:

  ikke alle kristne er sånn!men tilbake til saken.jeg er overtroisk men jeg tror ikke på magi,liksom.

 • Nico sier:

  Ingen kristne _jeg_ kjenner er sånn, så det er vel muligens bare den amerikanske egenarten :-) jeg blir uansett lettere provosert over både dem og alle andre som forsøker å fordømme ting uten å ha peiling på hva de snakker om (hvorfor bli interessert i spiritisme og spådomskunster av å lese HP? Hallo?! Divinations-faget i HP har ikke akkurat særlig troverdig rykte :-P)

 • Mari sier:

  HP bøkene viser ikke akkurat til svart magi heller da, det er det bare Voldemort og Death Eatherene som driver med, og Harrry prøver jo å bekjempe dem….hva med å lese boka før du kritiserer den? (nå mener ikke jeg dere altså, men de superkristne som gjør det)
  Akkurat som om jeg skukle sagt at kylling er vondt, uten at jeg har smakt på det!

 • Lupus sier:

  Det er jo bare en promille av en promille som er imot HP bøkene. Latterlig med den fisk er bedre enn kylling forresten, det stemmer heller ikke. Fisk smaker generelt dritt

 • Mrs.Malfoy sier:

  Du skal ha ganske lav IQ for å «fordype deg i magi og overnaturligheter».De må virkelig ha seriøse problemer.Stakkars folk…

 • Mcslurp sier:

  Omg gutt med magiske krefter Verdens Undergang.buhu Æ dæm D.U.S.T

  PS:D.U.S.T står for Dum Ussel Sayko Tosk


Legg igjen en kommentar

Valgfritt