Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Nye stillbilder fra ‘December Boys’

Det australske TV-programmet The Great Outdoors viste for litt siden et innslag om Kangaroo Islands, et av stedene hvor den nye filmen til Daniel Radcliffe, December Boys, ble spilt inn. Innslaget ble fulgt opp av et klipp fra filmen, og DanRadcliffe.com har fått tak i noen stillbilder du kan se via denne linken fra dette klippet. Bildene ble tatt med et digitalkamera direkte fra tv-skjermen, så kvaliteten er så som så, men det er verdt å se allikevel.

Oppdatert: DanRadcliffe.com har nå tatt bort bildene fra siden, fordi de ikke fikk lov til å ha dem liggende der. Så får vi håpe at flest mulig av dere fikk muligheten til å se bildene mens de ennå lå ute.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt