Where your treasure is, there will your heart be also.

Harry får forbli på bibliotekene

Det var stor spenning om hvorvidt Harry Potter-bøkene skulle få fortsette å pryde hyllene i skolebibliotekene i distriktet Gwinnett i Georgia, USA. Det var Laura Mallory som tok initiativet til å kaste dem ut, fordi hun mener barna blir påvirket av bøkene til å drive med mørk magi, og det er jo som kjent farlig. Som vi tidligere har skrevet var det en offentlig høring den 20. april, og i går ble det avgjort i skolestyret i Gwinnett County at bøkene får bli.

«Våre studenter forstår forskjellen mellom fakta og fiksjon,» uttalte styremedlem Carole Boyce før avstemningen. Tidligere engelsklærer Mary Kay Murphy sier at bøkene er svært nyttige for studenter både på high school, college og senere i livet, fordi de utvikler kritisk tenkeevne, samt at de er fine for å forbedre barns leseevne. Mallory, som er tidligere misjonær, var ikke overrasket over resultatet.

Takk for tipset, Wizardnews!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt