Bless the children, give them triumph now.

JK Rowling støtter bibliotek

JK Rowling er blant 150 forfattere som har sagt seg villig til å delta på Love Libraries, en kampanje som skal fremme folkebibliotek og bekjempe deres voksende image-problem. Forfatternes oppgave er enten å besøke bibliotek og/eller snakke om bibliotekets oppgave i samfunnet.

Rowling sammenlignet bibliotek med «the World-Between-The-Worlds» (verdenen mellom verdenene) fra C.S Lewis sine Narniabøker; hvor barn kan besøke tusen forskjellige verdener ved å hoppe i forskjellige dammer.

«Da jeg skaffet min eldste datter et lånekort fikk jeg en følelse av at jeg hadde gitt henne inngangsbilletten til den samme fabelaktige verdenen,» sa hun.

I en undersøkelse som ble foretatt nylig fant man ut at 42% av de voksne som ble spurt ikke har vært på sitt lokale bibliotek i løpet av de siste to årene. Derfor er denne kampanjen JK Rowling er en del av, utrolig viktig!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Snape fan sier:

    Virker som et bra prosjekt! Veldig possitivt at forfattere som blant annet J.K. Rowling støtter det.
    LENGE LEVE BIBLIOTEKENE :-)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt