This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

JKR: Tittelen på bok 7 er bestemt

Mugglenet-leseren Ryan skrev nylig et brev til JK Rowling hvor han takket henne for det hun skrev om usunne kroppsidealer. Heldiggrisen fikk et svar fra henne, og Jo skriver:

- Robbie Coltrane er svært sexy, og hun liker menn med hjerne og humor først og fremst, ikke nødvendigvis en med veltrimmet kropp.
- Hun tror hun endelig har funnet tittelen på bok 7. Den kunne hete veldig mange forskjellige ting, men hun har nå bestemt seg.
- Ryan fortalte henne teoriene sine (merk teksten for å lese om du ikke vil bli spoilet): Harry er en horcrux, RAB er Regulus Black, Dumbledore er ikke død, Snape er god. Harry vil klare å ødelegge de gjenstående horcruxene, men får et dilemma når han innser at han selv er en. Harry blir drept av Voldemort som tror han har en, men da slår Neville Longbottom til og utsletter han-du-vet for alltid.

Jo svarte følgende: «Jeg ler absolutt ikke av teoriene dine!»

Dette behøver selvsagt ikke bety at Ryan har rett i noe som helst, men det kan bety at han kanskje ikke er så langt unna på noen av teoriene.

Hele brevet kan leses her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Elisabet sier:

  Veldig veldig spennende

 • Nico sier:

  Tja, de teoriene hans var ikke akkurat særlig enestående, da. Jeg er enig i noen og høyst uenig i andre (det siste der var bare teit, av grunner jeg kanskje ikke skal ta opp her)… hva skal hun ellers svare? «du er helt på jordet»? «du har helt rett»? hun kan’ke det, vettu…

 • fan sier:

  god teori synes nå jeg…

 • katti sier:

  absolutt bæææææ!!! helt på jordet!

 • fan sier:

  yay! noen er enig!!!!!!!!bæææææææ!!!!!!!!

 • MsJoplin sier:

  fan – hvorfor skrev det jeg hadde sensurert? Forstår du ikke at noen kanskje ikke vil vite teoriene, i tilfelle de slår til?

 • MissK sier:

  Phh, jeg vil vite hva boka heter NÅ!! Veldig hyggelig at JKR svarer noen fan innimellom. Hyggelig dame det der:)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt