It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Ford Angliaen er tilbake!

For over et halvt år siden kom vi med den triste nyheten om at Arthur Weasleys Ford Anglia, brukt i Chamber of Secrets-filmen, var stjålet. Den forsvant fra et filmstudio i oktober, og man fryktet at den over førti år gamle bilen ville bli solgt som skrap dersom tyvene ikke fikk solgt den som det klenodiet den er.

Men nå er det ingen grunn til å surmule over tapt bil lenger, Ford Angliaen har nemlig dukket opp på området til et slott fra middelalderen i Cornwall, melder Telegraph. Bilen er frisk og fin (selv om den ikke kan startes, men det kunne den ikke da den ble stjålet heller), og politiet tror den ble plasser på det ærverdige Carn Brea Castle som en spøk.

Takk for tipset, Wizard News!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • fan sier:

    jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! fint at den er tilbake!!!!!!!!!!!

  • Katie sier:

    Bra at den kom til rette igjen!
    Men ikke at jeg skjønner hvorfor noen gidder å stjele en bil som ikke kan starte…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt