The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Harry er den ultimate skoleveikompisen

I forbindelse med «Gå-til-skolen»-uka i Storbritannia (som startet igår) ble det foretatt en undersøkelse blant skoleungdom hvor de ble spurt hvem de helst vil skal gå sammen med dem til skolen.

Over en av fem spurte vil at Harry Potter skal droppe sopelimen og heller holde de trygge på skoleveien – og kanskje gi dem et par Quidditch-tips samtidig. Alle er selvsagt ikke enig, 21% har lyst til å gå sammen med Bart Simpson, mens 12% ønsker seg SpongeBob SquarePants som følge.

«Gå-til-skolen»-kampanjen skal forsøke å gi barn frisk luft, trim og moro før skolen starter om morgenen. Nesten 20% av alle bilene på veien om morgenen er nemlig biler som brukes til å frakte barn til skolen. For å gjøre barn sunnere og veiene mindre trafikerte, har det siden 2000 eksistert et opplegg ved navn Kia Walking Bus, som frakter barn på skolen på samme måte som en buss, men til fots.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt