CONSTANT VIGILANCE!

Da Vinci-koden slår Harry Potter

Ron Howards mye omtalte film, Da Vinci-koden, som nylig ble filmatisert ut fra Dan Browns bestselgende roman, overgikk i forrige uke Harry Potter. På nettet riktignok. Da Vinci-koden, som har fått relativt dårlige anmeldelser ble registrert som den filmen det ble søkt mest på i uka før 13. mai i Storbritannia.

Selv om det var nettstedet til Sony Pictures som hadde mest trafikk fra søkere som ville lese om Da Vinci-koden, så registrerte også en del religiøse sider søk etter filmen. Men så har også en del av oppmerksomheten filmen (og for den saks skyld boka) har fått i media vært religiøst rettet, med uttalelser fra katolikker om at teorien som presenteres i romanen ikke er korrekt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • arry sier:

    jeg må bare si at jeg ikke kan forstå meg på hvorfor da vinci-koden har fått dårlige anmeldelser! den er jo herlig! men HP er jo bedre, men ingen grunn til å sammenligne.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt