New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Emma Thompson støtter kampen mot brystkreft

Emma Thompson, som er kjent i Harry Potter-filmene som den noe eksentriske Professor Trelawney, deltok på en privat førpremiere på det 84. Chelsea Flower Show. Hun var der for å lansere en kampanje for å samle inn penger til Breast Cancer Care (en organisasjon som kjemper for kampen mot brystkreft), og det gjorde hun ved å vise fram en rosa rose, som er signaturplanten for kampanjen. Hun kom også med følgende uttalelse:

«Det virker for meg som om det er flere og flere kvinner som får denne sykdommen. Ettersom de er dyrkerne og oppforstrerne, går selvfølgelig det at en kvinne får denne sykdommen veldig, veldig dypt inn på familien. Sammenhengende mellom barns og foreldres liv er veldig stor. Jeg fremmer dette for alle de personene jeg kjenner som har mistet kvinnene sine.»

Takk til Leaky for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt