Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Potter-stjerner vant Drama Desk Awards

I går ble vinnerne av Drama Desk Awards 2006 presentert i New York. Flere stjerner fra Harry Potter-universet vant priser. Jim Dale (mannen som leser inn Harry Potter på lydbøker i USA) vant pris for Outstanding Featured Actor in a Musical (The Threepenny Opera), Richard Griffiths (Vernon Dursley) for Outstanding Actor in a Play og Frances de la Tour (Madame Maxime) for Outstanding Featured Actress in a play. Både Richard Griffiths og Frances de la Tour vant for stykket The History Boys, som også vant tre andre priser, inkludert Outstanding Play.

Takk til Leaky for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt