New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Nytt nettsted for Queen Elizabeths 80-årsdag

I anledning Queen Elizabeths 80-årsdag, som skal feires den 25. juni i Buckingham Palace, har det blitt lansert et nytt nettsted med informasjon om feiringen. Vi skrev allerede i mars at vår egen JK Rowling skal være tilstede under feiringen. Hun skal dessuten lese fra Harry Potter and the Half Blood Prince (nettstedet melder om at hun skal lese kl. 17.30, når alle gjestene har fått satt seg).

Tidligere var det noen spekulasjoner om ikke også Daniel Radcliffe skulle komme til feiringen, og selv om vi fikk dette ryktet avkreftet allerede i mars, så sier vi det igjen, så alle får det med seg: Daniel kommer IKKE til å være tilstede under feiringen. Nettstedene DR.co.uk og DR.com sier begge at Dan skal være på en velfortjent ferie fra eksamener og filming av Order of the Phoenix, noe som hadde blitt planlagt måneder før annonseringen av dronningens feiring. Filmingen vil fortsette ca. midt i juli.

Takk til HPANA for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Lupus sier:

    Må slike nyheter komme opp? Blir litt for spedd synes jeg, bare en skuespiller som har vært med i en HP film gjør noe, så kommer det her

  • White Sisu sier:

    Jeg synes det er bra at det er mange nyheter, ellers kan jo hele siden stoppe opp.

  • MsJoplin sier:

    Denne siden er for HP-nyheter. Dette er en HP-nyhet (som i tillegg til Dan Radcliffe også handlet om JK Rowling). Vi vil ikke gi et dårligere tilbud enn Mugglenet, TLC etc. Droppet vi slike nyheter, får vi 10 tipsmailer om at vi har «glemt» å skrive om det. Så tydeligvis er folk interessert i å lese om det.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt