Dumbledore's man through and through.

Dans ønsker for 17-årsdagen

Hovedrolleinnehaveren i Harry Potter-filmene, Daniel Radcliffe fyller 17 år den 23. juli. DR.com mottok i forigårs i den anledning et bursdagsønske fra Dan. Dette er hva de fikk beskjed om:

Ettersom min 17-årsdag nærmer seg (!), vil jeg gjerne få appellere til mine vidunderlige fans og ønske om at istedenfor å sende meg gaver, så vil de kanskje gjøre en donasjon, uansett hvor liten, til Demelza House. Det gjør virkelig en stor forskjell for dette bemerkelsesverdige stedet som jeg har støttet i flere år, og som jeg er veldig rørt over at så mange fans allerede har tatt en så aktiv interesse i ved å donere eller gi kapitalstøtte. Takk på forhånd for deres godhet og generøsitet. DANIEL RADCLIFFE

Så da vet dere hva dere har å gjøre når juli nærmer seg, alle Daniel-fans! =)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt