Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Nytt om innspillingen av ‘OotP’

This Is North Scotland har skrevet en artikkel om innspillingen av Harry Potter and the Order of the Phoenix. Ifølge artikkelen har det kommet filmkameraer til det vestlige høylandet i Skottland. Der filmes det nå inn scener til den nye filmen. Områdene som blir brukt som innnspillingssteder er Glenfinnan, Glencoe og Glen Etive.

På Glenfinnan sto det en Harry Potter-kopi foran Bonnie Prince Charlie’s Monument og kastet flate steiner tvers over Loch Shiel. Dette ble filmet av filmkameraer som var tatt med ut i båter på innsjøen. Filmingen på Glencoe bestod av filming fra et helikopter, som fanget opp bilder Hagrids hytte, og ved Glen Etive har det tidligere blitt filmet inn snøscener (antagelig de scenene som Finse ble «snytt» for å få).

Takk til Leaky for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt