God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

JKR ‘hottest ticket in town’

The New York Post har skrevet en liten sak i avisa si angående JK Rowlings deltakelse i Stephen Kings (Carrie, The Shining og The Green Mile) veldedighets-boklesing som skal finne sted i New York i august i år. Veritaserum har fått tak i noen scans fra denne artikkelen, og de kan sees her. Dette er noe av det de skriver:

JK Rowling – a.k.a Hun Som Skapte Harry Potter – kommer til byen. Og hun skal ikke bare lese fortellingene om livet på Hogwarts live fra scenen til Radio City Music Hall på den 1. og 2. august, men hun skal til og med (gisp!) svare på noen spørsmål fra publikum.

Billettene for å få overvære Rowling på scenen i NYC koster fra 12.50 USD til 100 USD, noe som tilsvarer ca 75 NOK til 601 NOK.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt