Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Harry Potter bak ‘X-men’

Entertainment Weekly har akkurat gitt ut sin liste over de topp 10 mest dominerende karakterene i Hollywood. Listen toppes av karakteren Wolverine, som med den nylige utgivelsen av X-men: The Last Stand har fått ekstra mye oppmerksomhet. EW skriver at med Wolverines enorme fanbase, er karakteren sterk nok til å gå ut i en spin-off solofilm.

Rett bak X-men-karakteren følger vår egen Harry Potter på andreplass, Spider-Man på tredje, Shrek på fjerde, Robert Langdon fra Da Vinci-koden på femte, Jason Bourne (Matt Damon) fra The Bourne Identity på sjette, James Bond på sjuende, Jigsaw fra Saw på åttende, Bart Simpson på niende og Tyler Perrys bestemor-karakter, Madea på tiende.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt