It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

‘Potter’-stjerner tar del i dronningens bursdag

The Leaky Cauldron skriver at det i dag ble offisielt annonsert at flere av skuespillerne fra Harry Potter-filmene kommer til å ta del i et skuespill som skal framføres under feiringen av Queen Elizabeths 80-årsdag. Dan Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermione), Rupert Grint (Ron), Matt Lewis (Neville) og Julie Walters (Molly Wealsey) skal alle være med, ifølge Yahoo! News og CBBC Newsround. Tidligere har det blitt sagt at Daniel Radcliffe ikke skulle være med på feiringen, men han har tydeligvis tatt en helomvending, hvis vi følger denne saken.

Det spesial-skrevne stykket, som heter The Queen’s Handbag kommer til å bli vist under Children’s Party i Buckingham Palace den 25. juni. Rett før dette stykket skal vises, så kommer JK Rowling, som vi har skrevet om tidligere, til å lese fra Harry Potter and the Half Blood Prince.

Klipp fra feiringen kommer til å bli vist på den britiske kanalen BBC, så vi regner med å få tak i noen klipp fra både skuespillet og JK Rowlings høytlesing.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt