Dumbledore's man through and through.

To nye bilder fra innspillingen av ‘OotP’

London Taxi Tour har lagt ut to nye bilder av innspillingen av den femte Harry Potter-filmen, Order of the Phoenix. Som vi skrev om i midten av mai, så pågikk det filming langs elva Themsen, som ligger i London, og det er noe av det disse to bildene viser. Det er vanskelig å avgjøre om noen av skuespillerne er med på bildet, men det ser mest ut som om det er selve filmmannskapet som er med og filmer ute i båtene. Nettstedet skriver følgende:

I midten av mai oppdaget vi filmcrewet (for Order of the Phoenix) som filmet langs elva Themsen, hvor de kjørte fram og tilbake på elva. Vi tror at de øvde på den scenen med flyvende sopelimer (med spesialeffekter) hvor Harry ankommer London fra Privet Drive for å bo i Grimmauld Place.

Dessuten skriver også nettstedet at filmen blir filmet i Tyrkia for øyeblikket. Dette kan vi foreløpig ikke bekrefte, så dette bør ansees som et rykte.

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt