Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Dan kommer IKKE i dronningens bursdag

Nå begynner vel de fleste å bli litt lei av denne saken, men vi regner med (og håper) at dette er den siste gangen vi trenger å skrive om akkurat dette. Det viser seg nemlig nå at Daniel Radcliffe ikke kommer til å komme på bursdagsfeiringen til Queen Elizabeth den 25. juni, selv om vi i går skrev at han skulle delta i et skuespill sammen med en rekke andre stjerner fra Harry Potter-filmene.

Ifølge TLC kommer dette skuespillet til å være forhåndsinnspilt, og kommer altså da mest sannsynlig til å vises på en skjerm. Dan kommer visstnok ikke fordi han har en veldig travel timeplan for tiden, men det betyr ikke nødvendigvis at de andre stjernene ikke kommer til å være der. Og for alle de som måtte lure; JK Rowling skal allikevel så absolutt være til stede, og lese fra Harry Potter and the Half Blood Prince.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt