Dumbledore's man through and through.

Skal ‘OotP’ filmes i Italia?

En italiensk avis skrev i dag at Warner Bros., filmselskapet som lager Harry Potter-filmene, har vært i Italia og sett på mulige steder for å filme inn noen scener til Harry Potter and the Order of the Phoenix. De skal ha sett på noen små, middelalderske byer nær Savona-området. Ifølge lokale folk skal Warner Bros. ha «elsket atmosfæren: Denne delen av Italia tilbyr fantastiske landskap, med både Tirreno-sjøen og Alpene veldig nært beliggende. Det er også en over et århundre gammel helligdom viet Jomfru Maria, som ville ha vært et slående bakgrunnslandskap.»

Vi gjør oppmerksomme om at vi dessverre ikke kan si noe om dette er et rykte eller ikke før vi får dette bekreftet fra Warner Bros. selv.

Tusen takk for tipset, Daniel!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt