IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Hawking på Potter-bølgen

Stephen Hawking, kjent fysiker og matematiker, som i 1988 kom ut med boken A Brief History of Time, har nå kastet seg på Harry Potter-bølgen.

I følge Nettavisen skal han nå skrive en barnebok sammen med datteren Lucy, og den vil bli en tenåringsthriller rettet mot Harry Potter-publikummet. Det er ennå uklart hva boken skal handle om, men det er en bok for barn som forklarer miraklene som skjer i universet.

PS: For dere som er mer filmfrelste enn vitenskapelige, husker kanskje at Hawking ble nevnt i Legally Blonde; «I was first in my class at Princeton, I have an IQ of a hundred and eighty-seven, and it’s been suggested that Stephen Hawking stole his ‘Brief History of Time’… from my fourth grade paper.» (Aaron Mitchell)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt