If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Er Voldemort din favorittskurk?

Eller er det en helt annen? Det britiske Harry Potter-forlaget Bloomsbury har laget en spørreundersøkelse (The BigBadRead for å finne fram til Storbritannias mest hatede/elskede litterære skurk, og fra Harry Potter-bøkene er både Voldemort og Draco Malfoy nominert. Listen over nominerte teller i alt 40 skurker fra bøker og tegneserier.

Undersøkelsen er, som nevnt, utført for å finne yndlingsskurken til britiske barn(/voksne…), og er støttet av The National Reading Campaign. Uansett om man velger å stemme eller ikke, er listen en fornøyelig lesing, og de fleste vil finne igjen noen skumlinger de på et eller annet tidspunkt frøs på ryggen av!

Takk for tipset, Wizard News!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt