Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Lucius ankommer settet i september

ComingSoon.net melder fra om at Jason Isaacs (Lucius Malfoy) starter sin del av innspillingen av Order of the Phoenix i september. Grunnen til at han begynner såpass sent, var fordi han var opptatt med å spille inn en tv-serie.

Isaacs har følgende å si: «Min del filmes i september og oktober. En stor del av dette kommer til å være en stor blue-screen-slåsskamp, så det blir nok morsomt.» [...] «Jeg tvinger meg alltid til å være interessant og menneskelig på lerrettet, men innimellom er det herlig å være med i «Harry Potter» og bare slå meg løs og være så eiendommelig ond og ubehagelig som mulig.«

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt