Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

JK Rowling mottar æresgrad

Som vi har hørt om en del ganger tidligere, støtter JK Rowling aktivt kampen mot sykdommen multiple sclerosis. Den 6. juli vil hun motta en såkalt ‘Doctor of Laws’-æresgrad for hennes deltagelse i kampen mot denne sykdommen, som også hennes egen mor ble rammet av. Æresgraden skal bli delt ut under en seremoni på det som heter Marischal College, og det er The University of Aberdeen som står for utdelingen av denne prisen. JK Rowling selv sier:

«Jeg er ekstremt beæret som får motta denne æresgraden fra et så framtredende, skotsk universitet, med et så dynamiskt internasjonalt rykte.

Jeg er også spesielt glad for å støtte det arbeidet som universitetets institutt for medisinsk forskning gjør med henhold til forskning på multiple sclerosis.

Som beskytteren for MS Society Scotland, og som en med personlig erfaring med de ødeleggende effektene av MS, så er det et stort privilegium å ha muligheten til å hjelpe instituttet med å fortsette dets banebrytende arbeid med årsakene og effektene av multiple sclerosis.»

Tusen takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt