Remember my last, Petunia.

Hedwig skaper problemer

Som alle nå sikkert har fått med seg, så skal det vises et forhåndsinnspilt skuespill laget av flere av Harry Potter-stjernene for Queen Elizabeths 80-årsfeiring på Buckingham Palace i kveld. JK Rowling skal også lese litt fra Half-Blood Prince, men det er ikke bare disse Harry Potter-relaterte innslagene dronningen kommer til å få se. Uglen Ook, som spiller Harry Potters egen Hedwig i filmene, skal visstnok også ha en liten opptreden. Da han i går skulle øve til sitt live innslag, forårsaket han litt av et oppstyr på det britiske slottet. Dette er hva avisa The Sun skriver om saken:

Ook tok en flytur under øvingen i hagen for et skuespill som skal markere dronningens 80-årsdag. Mens han svevde over palassets vegger, utløste han en alarm og væpnede politimenn stod klare til angrep innen få sekunder, for å beskytte hennes majestet.

Ook fløy inn i nærliggende Hyde Park, hvor musikkfestivalen Wireless O2 ble holdt. Bråket der sørget for at Ook – som spiller Harrys kjæledyr Hedwig i Potter-filmene – ikke kunne høre trenerens fløyte. En kilde sa: «Han startet et virkelig oppstyr. Politiet ankom sekunder etter at han fløy sin vei. Han holdt seg selv borte, og hans førere og trenere dro til Hyde Park for å lete etter ham.»
[...]
Ook returnerte trygt hjem i går kveld. Kilden sa: «Vi hadde en ekstra, men vi er glade for å inne Ook. Han er verdifull.»

TV-kanalen BBC kommer til å sende enkelte deler av feiringen, så vi regner dermed med å kunne få tak i noen videoklipp av disse innslagene.

Tusen takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt