It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Hedwig skaper problemer

Som alle nå sikkert har fått med seg, så skal det vises et forhåndsinnspilt skuespill laget av flere av Harry Potter-stjernene for Queen Elizabeths 80-årsfeiring på Buckingham Palace i kveld. JK Rowling skal også lese litt fra Half-Blood Prince, men det er ikke bare disse Harry Potter-relaterte innslagene dronningen kommer til å få se. Uglen Ook, som spiller Harry Potters egen Hedwig i filmene, skal visstnok også ha en liten opptreden. Da han i går skulle øve til sitt live innslag, forårsaket han litt av et oppstyr på det britiske slottet. Dette er hva avisa The Sun skriver om saken:

Ook tok en flytur under øvingen i hagen for et skuespill som skal markere dronningens 80-årsdag. Mens han svevde over palassets vegger, utløste han en alarm og væpnede politimenn stod klare til angrep innen få sekunder, for å beskytte hennes majestet.

Ook fløy inn i nærliggende Hyde Park, hvor musikkfestivalen Wireless O2 ble holdt. Bråket der sørget for at Ook – som spiller Harrys kjæledyr Hedwig i Potter-filmene – ikke kunne høre trenerens fløyte. En kilde sa: «Han startet et virkelig oppstyr. Politiet ankom sekunder etter at han fløy sin vei. Han holdt seg selv borte, og hans førere og trenere dro til Hyde Park for å lete etter ham.»
[...]
Ook returnerte trygt hjem i går kveld. Kilden sa: «Vi hadde en ekstra, men vi er glade for å inne Ook. Han er verdifull.»

TV-kanalen BBC kommer til å sende enkelte deler av feiringen, så vi regner dermed med å kunne få tak i noen videoklipp av disse innslagene.

Tusen takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt