Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Flott feiring av dronningen i dag

I dag ble det holdt et heidundrende selskap på Buckingham Palace, i forbindelse med Dronning Elizabeths 80-årsdag. JK Rowling var tilstede, og leste et utdrag fra Harry Potter and the Half-Blood Prince. Nyhetsbyrået Reuters skriver følgende:

«Mens barnebok-forfattere minglet med gjestene, ble den største mottakelsen gitt til JK Rowling, som ble omringet av barn som var desperate etter å få en autograf fra forfatteren av Harry Potter-trollmannssagaene.

‘Jeg synes det er en fantastisk idé å feire dronningens 80-årsdag ved å feire litteratur for barn. Jeg tror virkelig at det er en gull-alder for øyeblikket,’ fortalte hun reportere på den mest drømmeliknende hagefesten som noensinne har funnet sted på palasset.»

TLC har fått tak i bilder av noen av Harry Potter-stjernene som var på Buckingham Palace i dag, og de kan du se her. På bildene ser vi Rupert Grint (Ronald Weasley) og Matt Lewis (Neville Longbottom), som sitter på første rad, rett foran dronningen selv. Dessuten får vi også se JK Rowling; både sammen med dronningen, og alene, mens hun leser for forsamlingen. JK Rowling skal visstnok ha vært en av de første som ankom hagen utenfor Buckingham Palace i dag.

Bortsett fra disse, melder TLC om at også at Emma Watson (Hermione Granger) var tilstede, og selv om vi ikke kan se det ut fra bildene som TLC har fått tak i, så skal hun visstnok ha sittet ved siden av Rupert Grint og Matt Lewis på første rad. Flere bilder av hele feiringen kan bli sett på nettstedet Getty Images, her.

Det forhåndsinnspilte skuespillet The Queen’s Handbag ble også vist, og du kan laste ned et filmklipp som viser dette innslaget via DanRadcliffe.co.uk her (takk til Irene for tipset!). Hvis du ønsker å lese en avskrift av skuespillet, så kan du finne det nederst på denne siden.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt