It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

JK Rowling snakker om bok 7

JK Rowling var i dag travelt opptatt med å skrive autografer til så mange hun klarte av de 2000 barna som var møtt opp for å feire Dronning Elizabeth på Buckingham Palace, men hun rakk da også å veksle noen få ord med pressen. Det alle lengter etter å få vite nå er hvor langt hun har kommet med den sjuende og siste Harry Potter-boka, og når den vil bli utgitt. Som vanlig var hun veldig gåtefull i vant Rowling-stil, men dette er ihvertfall det som nyhetsbyrået Reuters klarte å presse ut av henne:

«Jeg føler meg trist, ettersom dette er den siste. Men så langt, så godt.»

Presset på for å si når boka ville bli ferdig for utgivelse, sa hun bare: «Det går bra, tror jeg. Du kan aldri si helt sikkert før du kommer nært slutten. Jeg er ikke helt der ennå.»

Altså kan vi bare anta at hun har kommet godt i gang med boka. Det er fremdeles ingen som vet akkurat når den sjuende boka vil bli utgitt, men hvis Rowling holder den timeplanen hun har hatt mellom utgivelsene av de siste bøkene, så kan vi tro at boka kommer ut neste sommer. Men som sagt er det ingen som vet, og dessuten kommer det en film den 13. juli neste år, så for alt vi vet kan det hende at Bloomsbury velger å vente med å gi ut boka til litt senere.

Takk til Leaky for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt