Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Nytt bilde av trioen fra OotP

Buxton Today skriver i dag om 11-åringen Thomas Maxwell Harrison, en gutt fra Buxton i England som lider av en kronisk nyrefeil. Familien til Thomas håper å få kunne ordnet med et nytt soverom og bad, slik at han kan få dialyse hjemme, istedenfor å måtte reise til sykehuset tre eller fire ganger i uken for å få den samme behandlingen der.

I denne artikkelen er det også lagt ut et bilde (som ble tatt i mars), hvor Thomas besøker settet til den neste Harry Potter-filmen, og på bildet ser vi Thomas sammen med Dan, Rupert og Emma, i rollene som Harry, Ron og Hermione. Vi tror at klærne de har på seg kan være noen av de antrekkene vi får se de ha på seg i filmen, og merker at skjorta til Dan ligner veldig på den han hadde på seg i den tredje filmen, Prisoner of Azkaban.

Takk til DR.com for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt