Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Nytt intervju med unge Sirius

HP Fan Zone har vært så heldige og fått et intervju med James Walters, gutten som skal spille unge Sirius Black i den femte Harry Potter-filmen. Han forteller blant annet at han egentlig møtte opp på audition for rollen som unge Lupin, men at han til slutt fikk rollen som unge Sirius istedenfor, og at han har møtt flere av de andre Harry Potter-skuespillerne, deriblant Daniel Radcliffe.

«HPFZ: Har du begynt å filme som unge Sirius Black enda? I så tilfelle, hvordan synes du at du gjorde det?

JW: ‘Scenen vår blir filmet i juli ettersom produksjonen er midt i en måneds pause akkurat nå, slik at vi kan gjøre ferdig eksamene våre, men vi hadde en screen test i kostymer med noen andre skuespillere, som ga oss et flott innblikk i hvordan prosedyren ville bli. Jeg ser virkelig fram til det.’

HPFZ: Kan du beskrive David Yates’ filmstil? For eksempel så ga Chris, Alfonso og Mike alle en unik stil til filmene. Gjør David det?

JW: ‘Definitivt. Jeg har merket gjennom enkelte for-instruksjoner som jeg har fått lov til å se på at han er en veldig personlig regissør. Han er veldig rolig med skuespillerne og under audition-prosessen så fikk han oss til å føle oss veldig velkomne. Han er forstandig, enkel å komme inn på, og sørger fremdeles for at han oppfyller sin visjon. Mike har en tydelig stil som fungerte utrolig bra for ‘Goblet of Fire’, som sørget for fantastiske action-scener under Triwizard-turneringen, men David er det perfekte valg for denne filmen spesielt, som handler mye mer om følelser, og for første gang, den virkelige frustrasjonen vi begynner å se i Harry. Han er det perfekte valget, og jeg kan ikke vente med å få begynne eventyret.’»

Hele dette intervjuet kan du lese her.

Takk til Leaky for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt