It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Dumbledores bønn til Rowling

I et intervju med The Telegraph idag, kommer Michael Gambon (den «nye» Dumbledore) med en bønn til JK Rowling:

«Jeg dør neste år. Jeg tror jeg leste det i avisen. Det var et utrolig stort sjokk. Jeg tenkte, herregud. Jeg er sikker på at dersom hun [Rowling] leser denne artikkelen, vil hun tenke ‘Åh, stakkars fyr. Jeg får putte han inn i den syvende boken som et spøkelse’. Om hun bare ville være så snill å ta meg med der.»

Takk for tipset, HPANA!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • MissK sier:

  Det var dagens morsomste agurknyhet.. Og samtidig kan det jo være noe i det:)

 • Malin sier:

  Haha:D «Oh, poor guy. Dumbledore can come back as a ghost!» Right-o. Hehe.

 • Irene sier:

  Jeg tror vi får «se» eller «høre» både Dumbledore og Sirius i bok 7.

 • Aillya sier:

  hahaha:)

 • Multe sier:

  jeg synes ikke det er noe morsomt. Regel nr.1 når man har en av hovedrollene i harry potter er å LESE BØKENE. det er ikke rart han tolker rollen sin helt feil! jeg hater michael gambon som Dumbledore

 • Linn sier:

  Jeg er ganske enig med deg Multe,, i mine øyne så burde alle som spiller viktige roller i Harry Potter filmene ha lest bøkene.. Aller helst to ganger for å være sikker på at de får med seg alt..:p
  men måten han sa det på var jo litt morsom da,, d må du jo innrømme;p

 • Hermine1 sier:

  Multe, jeg synes du er litt streng her… det må da absolutt gå ant å tøyse litt åsså, selv når det er Harry Potter det er snakk om:) Han liker tydeligvis å spille Dumbledore så godt at han synes det er synn om han ikke får opptre i den sjuende filmen. Forsovidt håper jeg vi får et glimt av han, i en eller annen form!

 • hpfan sier:

  jeg syns ikke at multe er noe streng sånn sett, fordi han tolker rollen som humlensurr helt feil! Kanksje tilbakeblikk eller noe i 7 boka er greit, men ikke noe tilbake til livet greie…det blir for dumt.

 • Hermine 1 sier:

  vel, enig i at han ikke burde komme tilbake til livet, men det tror jeg ikke han gjør heller.. Jeg tror kanskje han kommer til å kommunisere gjennom Vulkan på et vis.

 • Linda Hong sier:

  Det irriterer meg at han ikke har lest bøkene. Og etter all den ståheien rundt bok 6 overalt, og sikkert også etter masse diskusjoner om boken på filmsettet, så blir han skjokka når han ser det i avisen…! Han har ikke fulgt med, nei!
  Og så har vi tusenvis av HP fans over hele verden som er eksperter, mens de som er så heldige å få en rolle i filmene, ikke har noe clue. Irriterende, ja.

 • Romilda Vane sier:

  Det kan jo hende at han ikke har tid til å lese bøkene da.. Han har sikkert masse annet som er viktigere for han å gjøre enn å lese Harry Potter..

 • White Sisu sier:

  Og så kan det hende at han leser dem, men ikke før like før han skal begynneå filme. Han har jo ikke sagt at han ikke har lest de 5 første.

 • MissK sier:

  Jeg har lest at han ikke har lest noen av bøkene. Veldig trist.. Men husk: Det er ikke bare han som bestemmer hvordan rollen skal tolkes, manusforfatteren har skrevet rollen slik og regissøren har også kommet med synspunkter. Men likevel: Jeg savner «gamle» Dumbledore!

 • Linn sier:

  Savner også den «gamle» dumbledore..:/ At han nye tolker rollene helt feil, er jo MYE hans feil også.. Og han forrandrer på en måte hele helheten i filmen med å spille annerledes enn han skal..

 • Ingrid sier:

  Nå kan man jo ikke si at Michel Gambon tolker Dumbledore HELT feil heller da. Alle sammen har ulike meninger om hvordan Dumbledore er, og helt ærlig mener jeg at Gambon stort sett gjør en god jobb som Dumbledore. Selvsagt; det har vært enkelte rare greier, men jeg synes han er flink. Jeg likte Richard Harris best jeg også, men nå er jo han død, så da får man ta til takke med Micheal Gambon.

 • den EKTE fan sier:

  han er jo så aggresiv!! dumbledore blir beskrevet som balansert og rolig!!!

 • hpfan sier:

  så enig med deg `den EKTE fan`!!! rolig! ikke som om det er rett før han skal banke harry! Og ikke ukontrolert heller. :/

 • Romilda Vane sier:

  Enig at han er litt for agresiv, men det er sånn Gambon tolker rollen,..

 • den EKTE fan sier:

  men ta f.eks. i 4ern når de går i kammeret!!! han klikker jo helt!!!

 • Mrs.Black sier:

  Yep..Også da Harry velges ut til forkjemper,sier Dumblie i boka; «Harry,kom opp hit,er du snill»,i filmen,så bare; «HARRY POTTER!»

  Øhm.Ënig i Linda Hong og Ingrid:)

 • Hermine 1 sier:

  Jeg velger å tro at han tolker manus som om at han skal være livredd for Harry når han utspør han i kammeret. Og det syns jeg er helt greit. Folk tror han er sint, men jeg ser bare frykt i øynene hans..Han har jo allerede da mistanke om at noen prøver og drepe Harry, og mistanken blir sterkere når Harrys navn spretter opp av begeret.

 • den EKTE fan sier:

  nei til Michael Gambon ja til at george harris står opp fra himmelen!!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt