New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Hekseskole åpnes i USA

VG skriver i dag at det nå skal åpnes en vaskeekte hekseskole i Hoopeston, sør for Chicago.

Skolen har allerede eksistert på internett i flere år, og har rundt 120.000 aktive studenter som følger hekseskolens kurs. En kan velge å studere alt fra keltisk historie til magi med krystaller. Studentene testes en gang i måneden og kan etter fullførte kurs opptas i sekten. Fra i dag skal skolen operere innenfor fire vegger og i vanlige arbeidstider.

Det er selvfølgelig mange som er skeptiske til denne skolen, og pastor i byens baptistkirke har uttalt at han føler at denne for for «anti-Guds lære» er uheldig for det lille samfunnet. De har blant annet holdt flere bønnemøter på hekseskolens eiendom i protest.

Direktør for skolen, Ed Hubbard, håper skolen vil bli en suksess og påpeker at antall amerikanere som sverger til wicca har økt fra 8.000 i 1991 til 134.000 i 2001.

Takk for tipset, Guro!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • hpfan sier:

  åå. så urettferdig! :( Tenk så gøy da, likevel vi ikke er magiske da, men gøy unasett :)

 • Peer sier:

  For noe tull. D skulle ikke vært lov

 • Linn sier:

  Virker ganske fascinerende,, de lærer sikkert masse sånn om tarot, spåing i hender, eliksirer, sånn pendel greier osv.. Er ganske så fascinert av alt sånt, selv om æ ikke skjønner så masse..:p Sku gjerne lært d. I allefall å spå i tarotkort..:) Koke eliksirer har æ vell egentlig ikke noe behov for, selv om det kunne vært gøy å lære=) Sku gjerne reist til USA å gått på den skolen=)

 • SkinnyGinny sier:

  Jeg vil åå!

 • fanofdan sier:

  sånne ting kan være farlie..og d æ heilt sygt at noen starter opp sånne skoler, vi vet da alle at vi ikke æ harry potter & co uanz..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt