Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

HP-konferanse i London 2007

I 2007 er det 10 år siden den første Harry Potter-boken ble utgitt, og dette skal blant annet feires med Sectus 2007, en HP-konferanse i London.

Fra 19.-22. juli har Sectus et variert opplegg med alt fra forelesninger, diskusjoner og debatter til forskjellige workshops, temaleker og moro. Sectus er laget av og for fansen, og det betyr at nettopp DU kan bidra til at programmet blir så bra som mulig.

Sectus-konferansen er den største begivenheten av sitt slag som noensinne er blitt avholdt i Storbritannia, og en unik sjanse du, som HP-fan, ikke bør gå glipp av. I London kan man i tillegg til konferansen også besøke den virkelige Plattform 9 ¾ , lete etter det non-kartografiske Grimmauld Place 12, prøve London Eye og se byen som den kanskje ser ut fra en sopelime, eller seile nedover Themsen og se hvor OotP ble spilt inn.

Sectus blir avholdt i Park Crescent Conference Centre, rett ved Great Portland Street-stasjon i sentrum av London. Du kan bosette deg hvor som helst i London og fortsatt komme deg enkelt til konferansen, og dermed kan dette enkelt kombineres med en lengre ferie.

Høres dette bra ut? Er du over 18 år når konferansen går av stabelen? Meld deg på her, så sees vi kanskje i London neste sommer!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Nico sier:

  ååååh, jeg har så gæli lyst til å dra dit!!! Tro hvor mye det kommer til å koste med tur og opphold og sånt? En liten Londonferie er jo heller ikke å forakte, fine byen som den er <3

 • Mrs.Black sier:

  ja,det hadde vært morsomt å dra ditt..*sukk* Er ikke over 18,men man kan dra dit likevel,right?

  Var i England i uka her,brukte litt over 200 pund (ca.2500 kr) inkl shopping,da.Vil ikke tro det er så kjempedyrt:)

 • MsJoplin sier:

  Mrs Black: Som det står over må du ha fyllt 18 år før konferansen starter for å være med. Dessverre! Nico: Jaaa, bli med!! Jeg skal definitivt dra, har allerede startet å lage planer med ei venninne.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt