It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

M. Night Shyamalan ny regissør?

I et intervju med ComingSoon.net spør de regissør M. Night Shyamalan om han har blitt tilbudt å regissere de to siste Harry Potter-filmene. Shyamalan kan fortelle at han faktisk ble tilbudt jobben som regissør for den første filmen, men at han da var opptatt med Unbreakable, dessverre.

Regissøren, som stort sett er kjent for å regissere filmer basert på egne manus, kunne godt tenke seg å regissere en HP-film, men han vil først gjerne skrive et eget manus basert på en bok, før han regisserer en film basert på en annen persons adaptasjon.

Shyamalan står bak filmer som Den sjette sansen, Signs og The Village.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt