Remember my last, Petunia.

OotP-klipp på Comic-con?

TLC melder fra om at det sannsynligvis vil bli vist et klipp fra Order of the Phoenix på årets Comic-Con (i San Diego 20.-23. juli).

Tidligere har det vært sagt at det vil bli vist et «spesialklipp» med en hilsen fra Dan Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson og produsent David Heyman, og det meldes nå altså om at det i tillegg vil bli vist et lite klipp fra den kommende Harry Potter-filmen. I såfall vil dette bli det aller første glimtet vi får av filmen.

TLC jobber på spreng med å få verifisert dette ryktet – og dersom det stemmer vil dere sannsynligvis få en smakebit på OotP allerede om ti dager.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mcslurp sier:

  omg!!!gleder meg!!

 • vagar sier:

  jippi

 • MsJoplin sier:

  Det står ikke at de har fått det bekreftet nei. «WB may show» betyr at de *kanskje* skal vise. De tar utgangspunkt i samme nyhet som TLC – nemlig at WB skal ha stands for 3 filmer, inkludert OotP, men at det er usikkert om det blir klipp fra filmen, eller bare en hilsen fra trioen. :)

 • den EKTE fan sier:

  si det er ikke bare et rykte!!!!

 • Ulrik Ulmer sier:

  I følge den hjemmeside de linker til i nyheden så har Warner Bros bekræftet at der kommer et klip fra filmen.

 • christina88 sier:

  Men det er jo ikke sikkert at VI får se det da, er det vel? Det går vel ikke på tv? Om det gjør det håper jeg virkelig at noen av sidene får det med seg! Off…

 • Ulrik Ulmer sier:

  Nej det har du ganske ret i. Det er jo ikke sikkert om vi får lov at se det. Men i følge det jeg selv har forstået og det som andre har fortalt når de har læst det, så er det bekræftet at der vil blive vist et klip. Men som du siger det er jo ikke sikkert vi får lov at se det. Men lad os da håbe. Ellers er der sikkert nogen til stede som hiver deres video cam frem og optager det ned, det er jo set før :)

 • MsJoplin sier:

  Veritaserum og TLC sier: «but it is not yet known if the first footage from the film will be shown at that time.» Enkelt og greit. Ikke la folk få falske forhåpninger nå, Ulrik.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt