Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Driving Lessons på jobb og fritid

PeralandDean.com kan fortelle oss at Rupert Grints nye film, Driving Lessons, vil få premiere i Storbritannia 15. september. Veritaserum har fått tak i den første promoposteren til filmen, som kan beskues her.

Filmen har dessverre fortsatt ingen norsk premieredato fastsatt, men vi sier ifra så snart vi vet noe mer.

Rupert driver også med Driving lessons – kjøretimer – på fritida, nærmere bestemt i London. Veritaserum har også bilder av denne begivenheten – her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Cathrine sier:

    Jasså, skal Rupert spille i en ny film? jaja..men syns litt synd på ham som ikke får være i fred på sine egne kjøretimer..tenkt hn er sikkert nervøs fra før! hehe.. det er nok ikke enkelt å være stjerne nei.. PS: ELSKER hjemmesia di ms Joplin! Den er helt suuper=)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt