CONSTANT VIGILANCE!

Travle dager for Rowling

Som vi har skrevet om tidligere, mottok JK Rowling den 6. juli en ‘Doctor of Laws’-æresgrad for sitt arbeid i kampen mot Multipel Sklerose.

Nå har det dukket opp flere bilder fra begivenheten, samt en video av Rowlings takketale. I tillegg har en heldig fan fått være med på overrekkelsen, og heldiggrisen fikk til og med en autograf og noen ord med Rowling selv! Alt sammen finner dere hos HPANA.

Rowling uttalte etter overrekkelsen at hun egentlig ikke lever et glamorøst liv, og i følge The Scotsman stemmer nok dette. Huset hennes i Merchiston har nå et tak som muligens lekker, og det er blitt hyret inn arbeidere som alt er i full gang med å sette opp stillas og legge plast.

Forhåpentligvis tar det ikke lang tid å fikse – og vi krysser fingrene for at bråket fra snekkerne ikke ødelegger for skrivekløen hennes.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt