The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Asteroide oppkalt etter JK Rowling

JK Rowling har nå fått den ære av å få en asteroide oppkalt etter seg. Det var the International Astronomical Union som ga asteroide nummer 43844 navnet Rowling. Dr. Mark Hammergren var den som oppdaget asteroiden. Han jobber som astronom for Adler Planetarium i Chicago og var også den som nominerte navnet ‘Rowling’.

I oversikten over asteroidenavn finner vi følgende på Rowling:

(43844) Rowling = 1993 OX2
Den britiske forfatteren Joanne «Jo» Rowling (f. 1965) er mest kjent for sin høyt elskede fantasyserie om den unge trollmannen Harry Potter. Bøkene hennes har vunnet utallige priser, har fått barn verden rundt til å elske bøker og har underholdt millioner fra alle aldersgrupper.

Takk for tipset, HPANA!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt