It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Hagrid basert på Hells Angels

Robbie Coltrane, som spiller Rubeus Hagrid i Harry Potter-filmene, har i et intervju med Contact Music fortalt at han baserte vår alles kjære skogvokter på en tykkfallen motorsyklist han kjente i England. Motorsyklisten, som var med i Hells Angels, har fått mange av faktene sine udødeliggjort i Hagrid.

Coltrane tilføyer: Når han gikk av Harleyen og mot baren pleide folk å flytte seg av veien som små maur. Han pleide å gripe tak i halvliteren, finne seg et sete og si «jeg vet ikke med deg, men petuniane ser veldig stygge ut i år». Han var gartner, men hadde knyttnever så store som skinker. Han hadde et godt hjerte.

Robbie Coltrane er forøvrig ferdig med sin del av innspillingen av Order of the Phoenix, og blir senere i år å se i storfilmen Stormbreaker (basert på romanen av Anthony Horowitz), hvor han spiller den britiske statsministeren.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt