Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Jason Isaacs om ‘OotP’

Jason Isaacs (Lucius Malfoy) er for tiden travelt opptatt med å spille inn TV-seriene Brotherhood og State Within, men lot seg allikevel intervjue av TV Guide over telefonen. Han snakket mye om de nye seriene sine, men ble også spurt om statusen til innspillingen av den neste Harry Potter-filmen. Dette er hva han hadde å si om Harry Potter and the Order of the Phoenix:

«TVGuide.com: Hvor står du angående den neste Potter-filmen, Order of the Phoenix? [Isaacs spiller Lucius Malfoy, faren til Harrys erkefiende, Draco.]
Isaacs: Jeg spiller inn [State Within i Canada] hele neste måned, og så drar jeg hjem, pakker ut, fjerner møllkulene fra parykken, tar den på og starter å vifte med tryllestaven min.

TVGuide.com: En Potterfil kamerat av meg sier at fansen er veldig spente på å få se hvordan Order of the Phoenix håndterer Kampen i Ministriet, et «hinsides stort» øyeblikk, har jeg blitt fortalt, i Potter-lærdom.
Isaacs: Det er jeg også. Dette er like underholdende for meg som det er for mange av fansen. Jeg møter opp og de sier: «OK, du stiger fram fra her, og du kan fly inn over her, og så peker du på denne og den kommer til å eksplodere….» Jeg står der med hakeslepp. Når jeg filmet [Chamber of Secrets] sa de: «OK, det kommer til å være en liten blå fyr [husnissen Dobby] som går ved siden av deg, og så kommer han til å hoppe opp hit….» [Ler] På den første dagen av den første Potter-filmen jeg laget, så var det første opptaket jeg måtte gjøre å storme ut av et rom, og forlate den herlige Richard Harris (den originale Dumbledore) og Daniel [Radcliffe, Harry]. [Regissør] Chris Columbus ropte, «OK, og så kan du lukke døren på veien ut.» Jeg sa, «Må jeg lukke døren? Jeg vet ikke hva reglene er, men kan jeg ikke bare vifte med hånden og så lukker døren seg magisk?» Chris ble stille et sekund og så sa han, «Joda. Hvis du vil.» Det var da jeg visste at jeg kom til å få en super tid.

TVGuide.com: Lucius må være ganske lei av å bestandig bli beseiret av de plagsomme ungene.
Isaacs: Vel, jeg vet at jeg kommer i fengsel i nummer 6 [Harry Potter and the Half-Blood Prince], så jeg mistenker at jeg har tid til å bygge opp enda en dyp brønn av bitterhet som forhåpentligvis vil komme ut i nummer 7.»

Resten av dette morsomme intervjuet kan leses her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt