Bless the children, give them triumph now.

OotP på Comic Con

Som vi har fortalt tidligere ble det altså IKKE vist et klipp fra Order of the PhoenixComic Con i San Diego, men det som ble vist var et veldig morsomt «intervju» med Dan Radcliffe og regissør David Yates.

MN har fått tak i følgende rapport:

Et raskt videoklipp av Daniel Radcliffe (som spiller Harry), som snakker fra settet av «Harry Potter and the Order of the Phoenix» ble vist. For interesserte fans ser håret hans ut til å på sitt korteste noensinne i denne filmen. Daniel sa at filmingen går kjempebra og at han er sikker på at publikum er veldig nysgjerrig på det kysset Harry Potter kommer til å få i filmen. Så sier han «vel, kysset er..»

Uheldigvis dukker regissør David Yates opp akkurat da, og begynte også å snakke om filmen. Han nevnte at Hagrids kjempebror Grawp vil være med i filmen, i tillegg til Dolores Umbridge, som regissøren beskriver som «en blanding av Doris Day og Freddy Krueger«.

Så begynner Yates også å snakke om kysset, og sier «åh, kysset? Det er..» En produksjonsassistent avbryter og sier at de begge trengs på settet. De sier raskt adjø og går smilende avgårde mens publikum fortsatt lurer på det fordømte kysset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt