CONSTANT VIGILANCE!

Mer fra Comic-Con

Nylig ble årets Comic-Con holdt i San Diego i USA, og som vi har skrevet tidligere ble det vist et lite «intervju» med Daniel Radcliffe og regissør David Yates fra settet til Order of the Phoenix.

TLC har nå fått tak i enda mer informasjon om dette klippet, og de melder om at Movie Web skriver følgende:

«David poengterte at i denne filmen, ‘er Harry i en kamp for hans liv og sjel. Det er en vidunderlig kamp-scene for å redde livet hans mot slutten av filmen; det er rett og slett fantastisk.’

Daniel snakket om det å arbeide med denne filmen, ‘Det er fantastisk; det er så kult å være på settet.’ David ga litt informasjon om Professor Umbridge, spilt av Imelda Staunton. ‘Hun er en krysning mellom Doris Day og Freddy Krueger,’ sa han. De skal også legge til noen nye skapninger for denne femte utgaven av Harry Potter-serien; ‘Vi skal også bringe inn disse halvt-mann/halvt-hest-karakterene til denne sammensetningen, noe som er vidunderlig.»

MuggleNet har fått tak i flere bilder av utstillingene pluss en video av det man kunne se på Comic-Con, blant annet kostymer og rekvisitter som har blitt brukt i filmene.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt