Where your treasure is, there will your heart be also.

Harry Potter fjernes fra DVD-hyllene

Warner Bros. har bekreftet ovenfor HPANA at tidlig på året i 2007 kommer alle Harry Potter-DVDer til å være borte fra butikkhyllene.

Mens de tre første filmene (Philosopher’s Stone, Chamber of Secrets og Prisoner of Azkaban) blir fjernet allerede den 29. desember i år, så vil Goblet of Fire bli fjernet fra hyllene den 9. februar i 2007.

Grunnen til at Warner Bros. velger å gjøre dette kan være at de vil håve inn penger selv om det ikke er «Potter-sesong» (ingen ny film eller bok denne sommeren/høsten). Det kan óg være at de har tenkt å gi ut filmene igjen, bare at de vil gi de ut som HD-DVD (High Definition DVD) eller som det konkurrerende formatet Blu-Ray.

Dermed må alle de som ikke har kjøpt filmene på DVD enda, og som har lyst til å gjøre det skynde seg å gjøre det nå, for snart mister vi muligheten.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inge Borthne sier:

  Kipt at de gjør det på den måten, men vi får håpe at de nye formatene er bra nok, og at man kan spille vanlige DVDer på dem.
  Uansett har jeg alle DVDene og alle bøkene som finnes i butikkene per i dag, så jeg slipper å stresse.
  Men for mulige andre fans, kommer de til å enten vente, eller å bruke noen tusen ekstra på de nye ormatene, som i grunn kunne blitt spart hadde brukt hue litt mer.

 • den EKTE fan sier:

  enig har man ikke kjøpt filmene før det får man ha det så godt!! men gjelder det bøkene også?

 • MsJoplin sier:

  Det gjelder nok neppe bøkene – de finnes kun i «ett format» sånn sett. Tviler på at Rowling vil gå med på at noen kanskje skal gå glipp av sjansen til å lese bøkene hennes :)

 • . sier:

  bøkene har jo ingenting med Warner Bros å gjøre uansett..

 • den EKTE fan sier:

  nei…. dumme meg!! 8-)

 • hpfan sier:

  hehe, du var ikke den eneste som trodde det. :P Men jeg syns det bare er rart, eller skjønner jo at de tjener på det, og jeg bryr meg egentlig ikke siden jeg har alle filmene…Men hva er det med det nye formatet? Hva blir bedre med det, eller blir det ingen forskjell, slik at jeg slepper å kjøpe alle filmene på nytt… LoL ;P

 • salla84 sier:

  Syntes dette hørtes helt teit ut..har selv alle filmene så stresser ikke, men synes nå det er rart likevel..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt