Remember my last, Petunia.

Dan Radcliffe naken i teaterstykke?

Nok engang er det gående et rykte om at Dan Radcliffe skal spille i teaterstykket Equus. I desember i fjor meldte vi også om at Dan skulle delta i dette stykket, noe som senere ble avvist av Warner Bros.

Denne gang har Dan selv bekreftet at det er sant, og han har uttalt at han ikke vil gå glipp av sjansen til å spille i dette stykket, som handler om forholdet mellom Alan Strang (Radcliffe), en unggutt som har blindet seks hester, og psykiateren Martin Dysart (Richard Griffiths, onkel Vernon i HP-filmene), som forsøker å finne ut hvorfor Alan begikk disse handlingene.

Stykket medfører også at Alan skal ri naken på en av hestene, men tidligere har også stykket blitt fremført uten nakenhet. Det er ennå uvvist om Radcliffe sin versjon blir naken eller ikke.

Takk for tipset, Ellie, Lupus og Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • christina88 sier:

  Jaaa. Det er jo helt sjukt! HALLO! Hva i ****** er det Daniel tenker med?! Uskyldige, jordnære, flotte gutten blir sånn! :O er helt ødelagt jeg! Dette er jo…livets undergang! Dette ble sakt av produsenten eller noe:

  «There were no issues Daniel was worried about. He said he would play whatever’s in the script.»

  Oh my god hva har skjedd med han! Offffffffffffffffffffffffffff…………………….

 • Rufus sier:

  Hehe, morro. Er dette tragedie eller komedie?

 • MsJoplin sier:

  Hva som har skjedd med ham? Han er en skuespiller, og skuespillere vil alltid ha mer utfordrende roller (og med utfordrende mener jeg selvfølgelig at han vil bevise at han har talent, ikke at han nødvendigvis er naken). Han ønsker vel ikke å kun være kjent som Harry Potter resten av livet, tipper jeg. Jeg syns det er utrolig modig gjort av ham.

 • Rufus sier:

  Enig med MsJoplin, men skal ikke prøvene begynne i januar? Det betyr at selve stykket sikkert blir satt opp i februar og da kræsjer det vel med innspillingen av Half Blood Prince som vel også skulle begynne i da?

 • bo sier:

  Enig med MsJoplin, men skal ikke prøvene begynne i januar? Det betyr at selve stykket sikkert blir satt opp i februar og da kræsjer det vel med innspillingen av Half Blood Prince som vel også skulle begynne i da?

 • den EKTE fan sier:

  dakkar dan som har en kræsjene tidsplan!! ærlig talt det er vel ikke verdens undergang at han spiller i et stykke?(om han er naken eller ikke) han vil jo ikke bare være kjent for en ting? » hva slags filmer har du vært med i?» (dan:) » ææ harry potter…»
  «ikke mer?» (dan:) «nei…»

 • christina88 sier:

  OMG jeg skjønner ikke at dere ikke forstår det jeg… Nei det er flott at han skal spille noe annet, men onanere ridende på en hest når man er 17 år.. det ekke helt normalt! det betyr at han er innbilsk, å det er ikke sånn vi kjenner dan! jeg er seriøst helt sjokka og ødelagt om han gjør det der. han har sakt det før og at han syns slikt hadde vært flaut. Om han gjør d har han ikke noen grenser da! Det er det eneste som plager meg; at han kan begynne å bli innbilsk. Jeg elsker han mer enn noen i hele verden minus hans foreldre i guess! Så jeg venter ikke at dere vanlige fans skjønner detta :/

 • MsJoplin sier:

  Det er jo ikke Dan selv som har skrevet stykket, og det er ikke innbilsk at han vil være med i et stykke som har vunnet flere priser og hvor han kan få vist hva han er god for. Og du sier det ikke er helt normalt å ri naken på en hest. Vel, stykket handler om en som har stukket ut øynene på flere hester, så han er ikke helt normal i utgangspunktet. Teaterstykker (og verden generelt) har ikke bare normale figurer i seg. Da kan man jo spørre seg hvorfor Dan vil spille Harry Potter, for Harry Potter er faktisk ikke ‘normal’ han heller. Dersom man er stor fan av en skuespiller vil man sette pris på skuespillerens evne til å forvandle seg. Eller liker du han bare fordi han er så kjekk?

 • christina88 sier:

  Det er ikke innbilskt at han vil spille i et stykke, nei, men d er innbilskt å kle av seg og onanere på scenen, ja! Ikke en gang Britney Spears ville gjort det azz. Og nei, rollen er ikke normal, men det er dan, og det er litt unormalt å ville gjøre slike ting på en scene hvor familie og venner skal se på. Stor fan av en skuespiller… again, why være fan om den personen er en dritt? Dan er ikke det og derfor håper jeg ikke at han blir det heller! Han er en av de FÅ av kjendiser som ikke er det, og sånn MÅ det fortsette ellers vet jeg ikke hva jeg gjør. Derfor er jeg så «redd» for dette. Men, nå har jeg lest mange kommentarer og snakket med andre Dan fans, og,vel.. jeg føler det bedre nå- jeg syns fortsatt at dette er sjokkerende og dumt av han-for media vil slakte han totalt, men så lenge han holder seg jordnær så er det greit.
  And h*** no, jeg elsker Dan for den han er, utseendet er bare en bonus <3 <3 UM, alle burde skjekke http://www.thedecemberboys.blogspot.com, der er det mye info om December boys og dette teateret :D

 • MsJoplin sier:

  Jeg forstår fortsatt ikke hva som er innbilsk med det, om det kreves av rollen. Men hvor har du lest at han kler av seg og onanerer på scenen? Du tror vel ikke han skal fly rundt i erigert tilstand, det er faktisk ulovlig å vise. I tillegg har det blitt nevnt, bl.a. hos Mugglenet, at det ennå ikke er bekreftet at han skal være naken i dette stykket, siden stykket flere ganger tidligere også har vært satt opp uten nakenhet. Dersom Dan tar dette seriøst og virkelig går inn for å gjøre rollen bra, så beviser han for seg selv og kritikerne at han kan annet enn å se angsty ut med tryllestav – og dermed vil han ikke bli slaktet.

 • christina88 sier:

  Du tror vel ikke han skal fly rundt i erigert tilstand, det er faktisk ulovlig å vise.’ Lættis. I hope you’re right! At han ikke blir slaktet. Hmm jeg vet at det er en del av rollen. Og på den siden jeg ga i stad så står det at publisten til Dan har sakt at det i hvertfall er nakenhet, men at Dan ikke tok rollen pga det. Selvfølgelig ikke! Sorry, jeg syns det er innbilskt å vise seg naken og det andre forran hele verden. Jaja. Men ja, bare han beholder den flotte personligheten så går det bra, og gjett om jeg skal til London å se detta! :D

 • Geenee sier:

  Leste om stykket i noen aviser, og det står faktisk at han skal sitte naken og onanere på en hest..=S Jaja, blir spennende å se hva slags kritikk han får da;) Både dårlig og god

 • . sier:

  hmmm… innbilskt? Er vel kanskje ikke helt rette ordet du leter etter? Det har jo faktisk ingenting med saken og gjøre i det hele tatt.. Å hva mener du med oss «vanlige» fans? Du har ikke tenkt på at det er mange andre her som liker Daniel akkurat like mye som deg, men klarer og holde vettet på plass? Dette blir for dumt…

 • MsJoplin sier:

  For at folk ikke skal gå helt av skaftet her. De som har mest kontakt med Dan Radcliffe og familien hans, og som fikk dette bekreftet først er danradcliffe.com og danradcliffe.co.uk. Aviser som har skrevet om dette i ettertid har IKKE fått en «oppdatering» eller en «bekreftelse» på at det skal være nakenhet med i stykket, de vet ikke noe mer enn det som har blitt nevnt på disse nettstedene. Aviser er som kjent sensasjonslystne og vrenger på nyheten så folk skal bli oppspilt. De fokuserer på delene av stykket som er mest grafiske og spiller på det at Dan er såpass ung og at det har vært nakenhet tidligere. Og jeg siterer DanRadcliffe.com: «I know there is much speculation about the possible «nudity» involved in some of the scenes, but there have been various renditions of this production without nudity as well. NONE OF THAT HAS BEEN DETERMINED AS YET. This is a production of great emotional and psychological magnitude, it’s not about nudity (and contrary to uneducated reports, the entire role is not in the nude!!!!). There are of course graphic sequences within the plot, but again, remember, it is not real – it will be acted.»

 • MsJoplin sier:

  Så, for dere som ikke forstod det over: Det er IKKE blitt avgjort ennå, på noen måte, hvorvidt Dan skal være naken i stykket. Ei heller om han skal simulere onanering. Selv om Aftenposten osv skriver om det nå, så tar de kun utgangspunkt i stykket slik det er fremført noen ganger tidligere, IKKE sånn det vil bli fremført denne gangen.

 • Multe sier:

  du christina: kanskje du burde ta en titt i ordboka? «innbilskt»?? kan jeg få spørre hva i svarte som er «innbilskt» med å framføre et teaterstykke som kanskje inneholder nakenhet? og jeg vet ikke hva det er som får deg til tro at du er så mye større fan enn alle oss andre, men det går jo ant Prøve å være sakelig? «Jeg elsker han mer enn noen i hele verden minus hans foreldre i guess! Så jeg venter ikke at dere vanlige fans skjønner detta :/»
  jo go morn du..

 • MsJoplin sier:

  Siterer her venninne som har vært med på en oppsetting av Equus: «Ok, Equus er sykt! Handler om en gutt som en kveld stikker ut øynene på seks hester. Historien fortelles gjennom timene med psykologen (som heller ikke er helt god) i ettertid. Jeg liker det kjempegodt. Fantastisk skrevet, det eneste som mange kan se på som negativt med det (jeg syns bare det gjør det mer spennende) er at alt framstilles så nedstrippet som mulig. Det er mennesker som spiller hestene. Du ser at det er mennesker! Her (http://www.lib.ndsu.nodak.edu/archives/exhibitions/donlarew/images/Equus.jpg) ser du hvordan det er gjort i et stykke. Han skal egentlig være kliss naken der.

  Jeg tipper dette (http://www.international.ucla.edu/cms/images/EQUUS%201.jpg) er onaneringsscenen fordi vi ikke ser ham ri andre ganger i stykket. Og det er helt klart at graden av nakenhet vil variere fra stykke til stykke, men tviler på at du for se Dan kliss naken mens han tar på seg selv;) Alt er veldig opp til fantasien i denne typen teater. Du får det ikke dyttet i fanget, men må tenke underveis.»

 • christina88 sier:

  Off orker ikke svare på alt. Takk for de linkene og infoen, Msjoplin!
  Vel, til dere som spør om why jeg er så mye større fans enn dere. Hmm. La oss bare si at jeg kjenner han bedre enn de fleste i norge. Burde vel egentlig ikke si så mye mer! Pluss at dere ikke aner hvr mye denna jenta går igjennom for han! Folk kaller meg gal, og ja jeg er det, gal etter dan!

 • christina88 sier:

  Og, um, hun dama som alltid er med daniel, hu blonde, (husker ikke hav det heter) hu har sakt at det er nakenhet med, så da er det vel ganske sikkert. Men jeg skal dit å se det så vi får se!

 • LalaLand sier:

  Nakenhet behøver ikke bety at man får se tissemann, vet du ;) Og du virker litt skummel egentlig. Er du den personen som står utenfor vinduet hans om natten og tar bilder?

 • christina88 sier:

  LOL! Jeg bor i Norge da, litt umulig =P Men hadde vel gjort det, haha. Neida, daka Dan. Men skal til Fulham å finne han da <3 Folk har klart det før så. Men det jeg mente, før alle tror jeg er sinnsykt, er at jeg har møtt han å kjenner han litt bedre enn «vanlige fans» =) That’s it, hehe. Også er jeg over sjokket nå, å tar det litt bedre. Bare han ikke blir innbilsk er jeg fornøyd! Dan <3

 • den EKTE fan sier:

  tror ikke noe på at DU har truffet Dan… Den må du lenger ut på landet med!!

 • christina88 sier:

  I’d tell you all about it, men! Du vet, folk møter han hver dag. Ekke umulig, om du er på de rette stedene ;)

 • MsJoplin sier:

  Fra siden din: «The closest anyone of us has been to them is Webmiss chris at a premier!» Er jeg da verdens største HP-fan siden jeg har vært tilstede på premiere sammen med Rowling, Dan, Tom osv? Så gøy! :)

 • christina88 sier:

  Det ekke jeg som har skrevet det der, det er Laura. Og det skjedde etter premmen, og jeg hakke sakt noe til hu fordi hu hadde drept meg, omtrendt bokstavelig talt, LOL. Nei, trokke du er verden største fan, lol. Maybe HP men ikke Dan :P, siden du er voksen. Ikke slemt ment.

 • chris sier:

  Men, ærlig talt, det er vel ikke en konkurangse om å like Dan mest? :s Tror bare dere er i kranglehumør! Dette har blitt litt tåpelig, men meget underholdende altså. Har fått meg noen latteranfall. So let’s end it now! Haha.

 • Ingrid sier:

  christina88: Jeg tror MsJoplin sa det med en litt sarkastisk undertone. Men for å avklare denne saken en gang for alle: HVOR og under HVILKE OMSTENDIGHETER var det du møtte Dan? Og uansett hva dere to holdt på med under denne «uten-om-det-normale» audiensen, så tror jeg ikke du (eller noen andre for den saks skyld) har noen som helst rett til å utnevne seg selv til «altvitende» angående Dan. Det er det bare han selv som kan, og nå er saken slik at han har lyst til å spille denne rollen (fantastisk kult, spør du meg. Skikkelig bra for karrieren hans), og jeg tror neppe at han vil droppe denne rollen selv om du (og sikkert mange andre fans) helst ser at han ikke tar den.

 • chris... sier:

  Jo jeg ewr enig nå, det er kjempe bra for han! Å jeg skal seff dra dit å se den. Er kjempe stolt av han nå. Fikk bare så sjokk over at lille uskyldige Dan plutselig gjør no sånn, når han syns d var flaut å bade i GOF, lol. Men nå er jeg bare glad for han <3 Dette ekke no chatte rom, hvis du absolutt vil vite mer så får du legge meg til på msn, haha. danandemma4eva@hotmail.com

 • Ingrid sier:

  ^Hehe. Ok. Det var nok ikke fordi jeg hadde et stort behov for å få vite mer, men mest fordi jeg ønsket at du en gang for alle skulle få ende på diskusjonen om hvorvidt du har møtt han eller ikke ved å utdype det litt. Sånn som du skrev det, skapte du bare spekulasjoner, og det gikk negativt utover deg selv og din argumentasjon på hvorfor du var en litt «større» fan enn alle de andre her i Norge. ;)

 • chris sier:

  Ja dette ble litt mye fra og til ja! Hehe. Lol. Men ok kort og godt møtte jeg han i/på Camden market når jeg var i England i sommer. Må ha vært rett før han var på den blomster-selge-jobben for veldedighet, som han gjorde *snufs*. Perfekte mannen! Var kanskje litt slemt å si at jeg er mye større fan enn andre, vakke slemt ment i d hele tatt. Det er jo ikke noen konkurrangse :) Men ejg står virkelig fast på at jeg er en av de største, LOL. Og det ekke no å skryte av for det er ganske smertefullt og grusomt av og til :P Og dæven, det koster flesk!

 • Multe sier:

  ja, jeg har også møtt han Christina! faktisk. 7 ganger for å være helt presis. han var hær på besøk hjemme hos meg senest i går ettermiddag. jeg skulle hilse så meget til deg

 • chris sier:

  Ha….ha….ha. Frankely i don’t care if YOU believe me eller ikke, jeg fikk et sprm og svarte på det. Nå begynner dere å bli litt vel pathetic her, azz. Om du er sjalu, greit nok, hold det inne. Men ro ned noen hakk, a! Hva mer kan jeg si, forklare hva han hadde på seg å hvem han var med? Hva han sa og hva vi snakka om? Greit nok det, men ikke her!

 • Ingrid sier:

  Ok Christina. Nå har du svart. Jeg er glad for at du svarte, for da fikk vi ihverfall hørt mer detaljer slik at vi fikk mer grunnlag til å avgjøre om dette er sant eller ikke. Og så er det bare opp til hver og enkelt å finne ut hva de mener om saken. Enten de tror deg eller ikke, så er jeg ihvertfall enig med deg for første gang på denne kommentar-siden: Vi kan legge dette bak oss. =)

 • chris sier:

  LOL, takk Ingrid :P 34 kommentarer pga detta, LOL litt komisk. Men har vært moro =)

 • den EKTE fan sier:

  hehe dette er den lengste siden en annen gang når det var om en eller annen som stjelte navnene til msj og
  karianne…

 • MsJoplin sier:

  hmm, tror den lengste var en eller annen gang det ble diskutert religion ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt