After all this time? Always.

Premieredato til ‘Driving Lessons’ fastslått

Selv om vi har skrevet og omskrevet denne saken flere ganger tidligere med det vi trodde var fakta, så viser det seg at premieredatoen til Driving Lessons (Rupert Grint og Julie Walters, Ron og Molly Weasley i Harry Potter-filmene) nok en gang er annerledes enn hva vi tidligere trodde.

Nå skriver nemlig TLC at premieren i England kommer til å finne sted ved Vue Cinema i Leicester Square i London mandag den 4. september (istedenfor 8. september, som var det siste vi meldte).

Filmen skal også bli vist som et av høydepunktene under Edingburgh Film Festival (både Rupert Grint og Julie Walters er forventet å komme, selv om det ikke kan garanteres 100 %) den 25. og 26. august. Den 13. oktober kommer Sony Pictures Classics til å gi ut filmen i Nord-Amerika. Vi vet fremdeles dessverre ikke om filmen kommer til Norge eller ei.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt