CONSTANT VIGILANCE!

Lloyd Webber ønsket å lage Potter-musikal

Verdens mest kjente musikalforfatter, Andrew Lloyd Webber, hadde planer om å lage en musikal ut av Harry Potter-bøkene. Mannen som er kjent for å ha laget musikaler som Cats og Phantom of the Opera fikk den drømmen knust da han fant ut at Warner Bros (som har laget Harry Potter-filmene) allerede har kjøpt opp rettighetene til å lage show basert på Harry Potter på scenen. Andrew Lloyd Webber sa selv følgende om saken:

«Jeg ønsket virkelig å sette opp en musikal om Harry Potter. Jeg syntes bøkene var fantastiske, men når jeg begynte å forhøre meg om en musikal ble jeg fortalt at Warner Bros allerede hadde snappet opp rettighetene.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mithril sier:

  nuuuu… Han er jo helt fantastisk! Syntes WB skal ha en del rettigheter, gitt.. litt FOR mange også..

 • Emma sier:

  Wow, er glad han ikke fikk gjort det! Da hadde det vel ikke vært noen Potter filmer! Takk og lov! Hei, ikke frekt ment men skal dere snart oppdatere banneren deres? Vi er jo snart på film 5, ikke nr 2 :D

 • Jokkis sier:

  Eeh…musikal … film?! Hvor finner du den røde tråden? Det er to vidt forskjellige sjangere som absolutt ikke kan sammenlignes. KLART det hadde vært filmer selv om Andrew hadde laget en musikal.

  Tsk! Ikke gidd å nevn Jesus Christ Superstar (som i mine øyne) er en av de beste Sir Lloyd Webber har laget:P

  Og en Potter-musikal som Webber ville ha laget, ville vært fylt med masse fantastisk musikk og skuespillere. Kanskje James Butler (Operaghost i filmversjonen av The Phantom of The Opera fra 2004 eller 2001) kunne blitt Snape eller Voldemort i den rollen?

 • MsJoplin sier:

  Du kan jo lage et banner til oss du, om du vil :)

 • Emma sier:

  Åja, tenkte at siden, um… WB hadde kjøpt HP, og da at han duden ikke fikk lov å lage no, at det da hadde vært det samme om det var omvendt. At, om han duden hadde kjøpt rettighetene til HP, at WB ikke fikk lov å lage noe. Sorry da! My mistake. Jeg lage banner? Wow! Jeg hakke no sånn program jeg :( Så jeg kan ikke. Men jeg har noen som er ferdig laget, når jeg tneker meg om. De er kjempefine :D Om det funker :s

 • Ingrid sier:

  Jokkis: Hehe! Er helt enig! Jesus Christ Superstar er yndlingsmusikalen min også, men ettersom den (faktisk, dessverre) ikke er en av de ALLER mest kjente han har laget, så skrev jeg de to jeg skrev istedenfor. ;)

 • MsJoplin sier:

  Emma: det tar faktisk ganske lang tid å planlegge banner som skal passe inn med resten av siden. Vips må man lage helt ny layout. Det har jeg ikke tid til akkurat nå, ei heller inspirasjon. Dersom noen kunne tenke seg å gjøre det gratis (og PROFESJONELT), hyl ut.

 • Emma sier:

  Åja, okey. Ja, hvem som helst, det hadde vært kult :D Med bilder fra den 4 filmen ell no kanskje? Hadde vært fint, da :D

 • MsJoplin sier:

  Ja, det holder helt til 5. og 6. film kommer ;)

 • Mithril sier:

  MsJoplin: hva med en banner konkurranse?? Med den femte boka/filmen som tema? Hvis ikke så kan jeg gjerne lage et par! Har ikke stort annet å gjøre…

 • hpfan sier:

  hvis jeg kan komme med et lite innspille her om det med banneret, så må jeg bare få nevne at jeg liker det sånn som det er jeg. :) Hvis det skal oppdateres nå, så må det oppdateres om ikke så lenge igjen når nye filmer kommer ut osv..En ond sirkel..hihi :P
  Nei, da… Gjør hva dere vil, men ha det i baktanke bare at noen liker det som det er! :o)

 • Jokkis sier:

  Helt ok:P En liten mistake kan skje den beste:)

  Ingrid: Yes! JCS ble sat opp på skolen min i fjor. Og i år skal jeg være med å sette opp Chess (musikklinjen på St. Svithun vgs i Stavanger). Det blir digg bra! Men vi har jo ikke fått rettighetene til å ha den på norsk, da Bømlo Musikklag vil tydeligvis være de eneste:P
  Forresten så synes jeg at WB burde hyre Andrew Lloyd Webber og hans team til å lage musikalen, selv om jeg tror at Webber ikke vil være med på det:P

 • Romilda Vane sier:

  Jeg syns det er flott at Andrew Lloyd Webber ville lage musikal av HP, jeg! Syns han har mange utrolig fine musikaler.. synd han ikke fikk lov…:(


Legg igjen en kommentar

Valgfritt