Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Intervju med unge Sirius Black

The Portkey har vært så heldige å få et intervju med James Walters, mannen som spiller den unge Sirius Black:

Har du filmet noen av scenene dine, og hvis ja, kan du fortelle oss hvilke det er og hvordan det føltes å være foran kamera?
Vi er bare med i én scene, den med tanketanken hvor Harry er i Snapes barndom. Vi filmet den scenen forrige måned, og det var fantastisk. Å være foran kamera kan være ganske nervepirrende i begynnelsen, men du blir vant til det etter noen opptak.

Hvordan er de andre skuespilleren, gir de deg noen tips og har du blitt venner med noen av dem i løpet av filmingen?
Jeg kom bokstaveldig talt godt overens med alle. Alle sammen ble veldig nære venner raskt, og selv Dan, som er selve stjernen, tok seg tid til å henge sammen med oss, noe som var veldig kult. Han ga oss noen gode råd om hvordan være selvsikker foran kamera og forskjellen mellom scene og film, som i ettertid har vist seg å være veldig hjelpsomt.

Har din nye kjendisstatus påvirket deg på noe vis?
Det har ikke gjort noe som helst forskjell. Jeg antar at det er mange folk som kommer opp til meg og spør om ting, men jeg har ikke glemt hvem mine virkelige venner er. Når du har vært på skole i fem år, vet du hvem av de rundt deg du kan stole på når slike situasjoner oppstår.

Kan du beskrive en rutine du har når du filmer og før opptak?
Alec [unge Snape] og jeg dro innom bensinstasjonen kl 05:30 hver morgen og drakk en Red Bull for å få litt energi. Men før kameraene begynner å rulle prøvde vi bare å slappa av så mye som mulig, prøvde å få unna adrenalin og få opp selvtilliten. Det å improvisere dialog kan også hjelpe å få deg giret opp.

Tusen takk, TPK!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Jokkis sier:

    Jeg tror at de uerfarne ville hatt godt av litt teaterleker i begynnelsen. Da får de improvisert, lære seg å drite seg ut uten at det gjør noe, og alle slags ting.

    Bra at Dan også tar litt tak, og ikke har nykker:P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt