I am not worried, Harry. I am with you.

Rowlings veldedighetsstunt, del II

I løpet av den andre og siste pressekonferansen til Rowling, King og Irving ble følgende ting, i tillegg til det at Dumbledore definitivt er død, avslørt:

- I tillegg til Harry, ønsker Jo å ta med seg Hagrid inn i den virkelige verden
- Det er mer ved tante Petunia enn man kan se med det blotte øye, og vi kommer til å finne ut hva som er unikt ved henne i Bok 7.
- Hun beklaget til nettsiden DumbledoreIsNotDead.com for at hun har ødelagt poenget med siden.
- Bibliotekarene i Potter-bøkene er nødt til å være onde, for ellers ville elevene hatt snille bibliotekarer som fant frem all informasjonen de trengte. Og da ville ikke Hermione hatt noe å gjøre!
- Forfatter Salman Rushdie kom frem sammen med sønnen sin og spurte, etter en lang avhandling, om hvorvidt Snape er god eller ond. Jo svarte «din avhandling var riktig». Uheldigvis var det vanskelig å forstå hva Rushdie hadde kommet frem til.
- Da hun sto i dusjen før pressekonferansen, fant Rowling på en ny tittel til Bok 7, som fungerer bedre enn den nåværende. Men hun nevnte ikke hvilken tittel det var.
- Stephen King avslørte at han er redd for Death Eaters (dødsetere), og Rowling svarte «jeg skremte Stephen King.»
- Stephen King ville ha invitert Harry og Hermione til middag.
- Rowling lister også opp rollefigurene hun kunne tenke seg å invitere til middag, nemlig trioen, så tar hun en pause. Publikum begynner å rope ut forslag. Rowling svarer: «Jeg er den eneste som vet hvem som kommer til å overleve serien», som som ved et uhell insinuerer at hun vil liste opp personer som overlever Bok 7. Hennes to siste valg (etter å ha innsett hva hun sa) var Dumbledore og Hagrid.

Takk, Mugglenet (og White Sisu)!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • White Sisu sier:

    Hehe, og fant nettop ut at den finske siden hadde tatt det fra mugglenet.

    Dumbledoreisnotdead.com gir ikke opp enda. Dette skiver de på siden: But what does that mean to us here at DumbledoreIsNotDead.com? Do we really think that J.K. would give us real clues about a topic that is obviously so important to the climax of Book 7? Isn’t it possible that this is just another of those red-herrings that J.K. is so famous for, to throw us off the track?

  • Linn sier:

    DumbledoreIsNotDead.com tar jo helt av:p


Legg igjen en kommentar

Valgfritt