The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Fullt transcript av JKRs lesning ved Radio City

Som vi har skrevet om tidligere, så har JK Rowling nylig vært i New York sammen med John Irving og Steven King på et veldedighetsoppdrag forfatterne valgte å kalle En kveld med Harry, Carrie og Garp.

TLC har nå lagt ut et fullt transcript av høytlesningene som foregikk den første kvelden ved Radio City, og (så å si) alt som ble sagt fra første til siste sekund den kvelden kan du lese her, selv om det nok dessverre er på engelsk. Det som står i dette transcriptet er blant annet hva Jo sa da hun entret scenen og svarene hun ga publikum under spørsmål/svar-sekvensen. Veldig langt, men verdt å lese hvis du tar deg tid!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt