CONSTANT VIGILANCE!

Isaacs full av godord om Dan, Emma og Rupert

Jason Isaacs (Lucius Malfoy) sparer ikke på godordene når han omtaler de unge skuespiller-heltene i Harry Potter-filmene. Når han ble spurt om hva han syntes om Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint skal han ifølge ContactMusic.com ha sagt at:

Han kunne tilgi Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint for å være drittunger ettersom de så ofte blir behandlet som «den andre utgaven av Kristus» av Potter-fans. Men istedenfor forblir trioen hyggelige og tilgjengelige for fansen sin. Isaacs sier, «De er de samme entusiastiske personene som de var når jeg først begynte. Jeg tar med meg vennene mine sine barn og mine barn på settet fordi alle lengter etter å besøke Hogwarts. Selvsagt er de desperate etter å få et minutt med Daniel, Emma og Rupert, og de finner bestandig tid til det. Det kan bare ligge i naturen deres. Til å begynne med var det med hjelp av foreldrenes veiledning.»

Takk for tipset, Unforgivable Curses!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt