Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Nytt intervju med Dan

MuggleNet har fått tak i en scan av et nytt intervju Daniel Radcliffe har gjort med The Herald Sun, og i dette intervjuet snakker Dan blant annet om bok 7 i Potter-serien, og påstår at selv om han har snakket med JK Rowling har han ikke fått noen innside-informasjon om hvorvidt Harry kommer til å overleve eller ikke:

«Jeg tror det kommer til å bli ganske spennende egentlig. Den eneste måten å få drept Voldemort på kan være hvis Harry dør også, fordi det er en veldig sterk forbindelse mellom dem.»

Daniel snakket også om hans kommende rolle i skuespillet Equus, som etterhvert har blitt et nokså hett emne blant medier over hele verden. Dette er hva Dan sier om den omtalte nakenheten i stykket:

«Alle de andre skuespillerne som har spilt rollen har gjort det, så for meg ville det å ikke gjøre det ikke egentlig være å spille rollen. Det ville vært en utvannet versjon. Det ville ikke være det samme. Jeg kommer til å være utrolig nervøs, men jeg mener at ‘Det står i manuset; det må bli gjort’. Jeg er livredd, men spent.»

Dessuten forteller Dan også at han fremdeles ikke har blitt bekreftet for den sjette Harry Potter-filmen, Harry Potter and the Half-Blood Prince, og at han fremdeles ikke helt har bestemt seg:

«Jeg vet ikke. Men den sjette boka er fantastisk og hvis manuset er godt og rettferdiggjør boka, så ville det vært idiotisk å si nei.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Romilda Vane sier:

  Det hadde jo vært utrolig teit hvis han ikke fikk rollen i HBP. det er jo bare to filmer igjen, og det ville vært idiotisk å finne en ny skuespiller til de.. det er ikke James Bond vi snakker om her liksom…

 • Jokkis sier:

  Det er ikke slik at han vokser ut av rollen heller.
  I The OC f.eks er Ryan (hovedkarakteren) 17-18 år, men han som spiller han er 25.

  Så Dan blir maks 2 år eldre enn Harry. Nemo Problemo!

 • den EKTE fan sier:

  that’s right!!hadde jo vært idiotisk å bytte han ut!! se på de som spiller the tribe!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt